Escola Formació Xavier Soto

Oferta Formativa Escola de Formació 2017-2018

  • Escola Xavier Soto
  • Actualitzat:
  • Creat:

Cursos i tallers oferits des de l'Escola de Formació Xavier Soto, per a agrupacions, federacions i grups municipals.

La formació és una dinàmica de creixement personal que consisteix en aprendre, fer descobriments, conèixer gent, i desenvolupar totes les nostres capacitats. Sembla clara la importància de la formació al llarg de la nostra vida. Tanmateix, la formació té un caràcter social ja que a mesura que ens anem formant, comprenem i transformem la realitat que ens envolta. Des d’aquest punt de vista, la formació és fonamental en un partit polític. Formar-se per aprendre, comprendre i transformar la realitat a la recerca d’una millora substancial de la vida de les persones.

Per això cal oferir als i les militants la formació més adequada, només així ajudarem a avançar i créixer. I és en aquest punt on prenen una importància cabdal els formadors i les formadores que han de comptar amb les millors capacitats i eines per dotar a cadascun dels membres de la nostra organització dels fonaments i les capacitats que es requereixen per comprendre una societat complexa com la que vivim.

Per una altra part, l’Escola del Municipalisme, adreçada a Grups Municipals, tant càrrecs electes com assessors i assessores, pretén oferir una formació renovada i específica que serveixi per apoderar els i les socialistes i convertir-los en agents transformadors, útils en la gestió i resolució de les qüestions que afecten la quotidianitat municipal, però també innovadors en les polítiques estratègiques que han de marcar el present i futur de l’agenda política local i global.  L’Escola parteix tant de les necessitats del territori com del calendari electoral, dividint aquest en tres moments clau: el govern, l’oposició i la preparació dels comicis electorals.

Una bona sessió de formació és una garantia per refermar els nostres principis, aprendre, conèixer gent, relacionar-nos, i poder-ho utilitzar posteriorment per construir i confrontar políticament.

El PSC té la ferma voluntat de continuar apostant per la formació com la millor garantia per comptar amb persones cada dia més preparades. Tothom pot trobar el seu lloc en el fet formatiu. Busquem-lo entre totes i tots i fem-ho possible, en sortirem guanyant!


Com sol·licitar la formació?

  • Escriviu a administracio@escolaxaviersoto.org
  • O truqueu al 934955404
  • Demaneu el curs que us interessa
  • Feu proposta de dates i horari per a impartir la formació
  • Des de l’Escola de Formació Xavier Soto busquem el formador o formadora que impartirà el curs al vostre municipi.

Fitxers adjunts: