Escola Formació Xavier Soto

Primera trobada de la Secretària de Formació, Sònia Guerra, amb els i les responsables de formació de les federacions

  • Escola Xavier Soto
  • Actualitzat:
  • Creat:

En un ambient distès i amb molta participació, els i les responsables de formació del PSC arreu del territori, van manenir una reunió amb la Secretària de Formació, Sònia Guerra i el director de l'Escola Xavier Soto, Luismi Guerra.

El passat dijous 18, va tenir lloc la trobada de responsables de formació de territori amb la Secretària de Formació del PSC. Els secretaris i les secretàries de formació, van poder conèixer el nou pla de treball de la secretaria, on la formació municipal i la dinamització dels territoris serà cabdal pel partit.

Sònia Guerra, va iniciar la reunió presentant les novetats en el pla de formació. Un pla que té com a principal objectiu ser útil a totes les persones que conformen el partit perquè aquests i aquestes siguin útils a la ciutadania. La Secretària de Formació va insistir en la necessitat que el PSC torni a ser el partit de la gent, “per això hem de renovar-nos i reinventar-nos però tenint sempre present els nostres valors fundacionals, les nostres arrels.”

També es va tornar a presentar l'oferta formativa i la planificació de cursos col·laborant amb altres departaments i secretaries del partit. Tanmateix, va remarcar la vital importància dels formadors i formadores de l'Escola, les persones que volen col·laborar voluntàriament en transmetre els seus coneixements i experiències a quadres institucionals i orgànics, i militants. Sònia Guerra va afirmar que “tots i totes podem ser útils al partit si col·laborem i compartim les nostres experiències i coneixements. La formació ha de ser un instrument que aporti a cadascú en funció de les seves necessitats i que parteixi de tots i cadascuna de nosaltres en funció dels nostres coneixements”.

És per això que el pròxim dia 3 de març s'organitza una jornada de formació que constarà de dues parts, la primera on s'explicarà la metodologia i el material formatiu de l'Escola, i la segona part, on es treballarà les eines de formació pedagògiques.

Luismi Guerra va remarcar la necessitat de treballar les eines pedagògiques que ens facin arribar a més sectors de la població, com la gent jove.

Els i les responsables de formació assistents, van poder fer les seves aportacions en aquest pla de treball i també en l'oferta formativa, establint aquesta trobada com un espai per a interanviar dubtes, suggeriments i bones pràctiques pel que fa a la formació.

La reunió va finalitzar acomiadant-se de la seu del PSC, doncs aquesta va ser la última reunió de treball que es va realitzar al carrer Nicaragua.

 

Fitxers adjunts: