Escola Formació Xavier Soto

Nova responsable a la Secretaria de Formació

  • Escola Xavier Soto
  • Actualitzat:
  • Creat:

Sònia Guerra, ocuparà la Secretaria de Formació agafant el relleu a Alícia Romero, que serà la nova secretària d'Economia, Emprenedoria, Treball i Economia cooperativa

A la reunió de la Commissió Executiva del PSC del passat dilluns 10 de juliol, es va decidir que davant la incorporació de Núria Parlon i Carlos Ruiz a la permanent de l'executiva del PSOE es realitzarien uns ajustos a la pròpia comissió, per tal que les àrees de les quals ells eren responsables puguessin ser dirigides per persones que no tinguin la responsabilitat que ells han assumit amb el PSOE.

Aquest acord va ser ratificat en el Consell Nacional del passat dissabte 15 de juliol, així Jaume Collboni passarà a ser el secretari de Política Municipal del PSC, en substitució de Núria Parlon, acompanyat per Xavier Amor com a secretari adjunt. Les responsabilitats que fins ara desenvolupava Carlos Ruiz seran assumides per Alícia Romero, que passarà a ser secretaria d'Economia, Emprenedoria, Treball i Economia cooperativa. D'altra banda, Sònia Guerra assumirà la responsabilitat de la secretaria de formació, fins ara assumida per Romero, i aquesta àrea, que fins ara estava integrada a Política Municipal, passarà a formar part de l'àrea d'organització.

Des de l'Escola desitgem molta sort i encerts als nous companys de la comissió executiva, donem la benvinguda a la nova responsable de l'àrea frmativa, i des d'aquí seguirem treballant per a que la Formació continui sent eix fonamental de les polítiques del PSC.