Escola Formació Xavier Soto

Sònia Guerra: La formació ha de ser una eina estratègica per a la nostra organització

  • Escola Xavier Soto
  • Actualitzat:
  • Creat:

Saluda de Sònia Guerra, nova Secretària de Formació del PSC

Els i les socialistes hem viscut uns mesos en els que l’activitat en el sí del partit socialista ha estat trepidant. Eespecial amb un procés de primàries al PSOE que ha fet del nostre partit exemple de democràcia, de transparència i d’implicació activa de la militància. Gràcies a aquest procés tenim un nou Secretari General, Pedro Sánchez, amb un nou equip al que s’han incorporat, la companya Núria Parlon i els companys Carlos Ruiz i Paco Boya.
 
Degut a aquests canvis, des del PSC s'han realitzat una sèrie d'ajustos a la comissió executiva que afecten a l'àmbit de formació, el qual assumeixo en substitució de l’Alicia Romero, qui passa a ser la secretària d'Economia, Emprenedoria, Treball i Economia cooperativa. Aquesta nova tasca, és per a mi un repte, que assumeixo amb responsabilitat i orgull, amb il·lusió i empenta, doncs crec que la formació és i serà l’eina que fa que les persones creixem en igualtat i llibertat.
 
La formació ha de ser una eina estratègica per a la nostra organització. En un partit com el socialista, que aspira a liderar una majoria social i a transformar la societat, és fonamental que la formació esdevingui un dels elements més importants a portar a terme per tal d’empoderar a les persones que formen part de la nostra organització, militants sense responsabilitats públiques o responsables orgànics i/o institucionals.
 
Des de la Secretaria de Formació treballarem en dos eixos bàsics. Per una banda, dur la formació arreu del territori, tant pels i per les càrrecs electes com pels i per les militants i simpatitzants; i per l'altra, mobilitzar als i les companyes que vulguin compartir els seus coneixements i el seu talent amb nosaltres, convidant-los a formar part de l’Escola com a formadors i formadores.
 
Així doncs, em poso a la vostra disposició com a responsable de Formació del PSC, per recollir les vostres demandes, necessitats i suggeriments. I em comprometo a treballar per a què la formació sigui una eina de cohesió, dinamització i enfortiment dels principis i valors socialistes en les agrupacions, les federacions i el territori.
 
Salut i fins aviat,
 
 
Sònia Guerra López
Secretària de Formació del PSC

 

“Sois socialistas no para amar en silencio vuestras ideas ni para recrearos con su grandeza y con el espíritu de justicia que las anima, sino para llevarlas a todas partes”
Pablo Iglesias Posse