Escola Formació Xavier Soto

La Formació: una eina d’empoderament, dinamització i enfortiment de les agrupacions i federacions del PSC

  • Escola Xavier Soto
  • Actualizado:
  • Creado:

Primera trobada dels i les responsables de formació de les federacions amb la Secretària de Formació, Alícia Romero, i el Director de l'Escola Xavier Soto, Luismi Guerra.

Amb totes les executives de federació del territori ja renovades, i nomenades les seves secretaries de formació, l'Escola Xavier Soto ha convocat a les persones responsables en aquest àmbit a una trobada amb la Secretària de Formació, Alícia Romero i el Director de l'Escola Xavier Soto, Luismi Guerra.

Alícia Romero, que s'estrena com a secretaria en aquest mandat, es va presentar com a nova responsable de l'àrea i va donar a conèixer el pa de treball de la secretaria, l'oferta formativa del PSC, i sobretot, la voluntat de recollir les necessitats, propostes i dubtes dels responsables de formació del territori. 

Tal com va explicar Romero, "Hem de pensar la Formació com a eina d’empoderament, dinamització i enfortiment de les agrupacions i federacions. Volem una escola oberta, àgil, flexible, descentralitzada i innovadora". Luismi Guerra, per la seva part, va destacar la importància de la formació ideològica, "en un moment on vivim una crisi de valors, i on la credibilitat del Partit Socialista es qüestiona, la formació en els valors socialistes és fonamental per a poder ampliar el nostre espai", va remarcar el Director de l'Escola.

A la reunió va predominar la participació i les aportacions d'idees i línies de treball per part de les Federacions, una dinàmica que es seguirà durant tot el curs amb la comunicació permanent entre tots els territoris.

D’aquesta manera es dóna inici al curs formatiu de l'Escola Xavier Soto, per aquest any 2017.

Ficheros adjuntos: